Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze pagina. Bloomingnotes plaatst teksten en afbeeldingen op prachtige lange rozen. Een bijzondere attentie, geschikt voor romantische, lieve & bijzondere mensen of momenten... Een Bloomingnote roos maakt bijzondere momenten echt speciaal! 

 

 

Wij gebruiken geen gewone rozen!

Bloomingnotes is onderdeel van Fransen Roses, een kwaliteitskwekerij van grootbloemige, Hollandse rozen. De rozen die je bestelt komen rechtstreeks uit de kas en worden vervolgens bewerkt en verstuurd. Verser kan niet! Bovendien zijn het geen gewone rozen maar lange rozen van 60 tot 70 cm! de minimale afname is 50st per opdruk. 

Op onze pagina vindt je een greep uit ons assortiment "standaard" teksten. Staat jouw gewenste tekst er niet tussen, dan gaan wij voor jou aan de slag en maken we een eigen ontwerp. Ook is het mogelijk om bedrijfslogo's op de roos te plaatsen. Voor meer info neem contact met ons op. 

 

   

Verzorgingstips

Om langer van de rozen te genieten hebben wij een aantal verzorgingtips op een rijtje gezet:

 

- Snijd de rozen schuin af met een scherp mesje, ongeveer 2 cm is voldoende.

- Verwijder de onderste bladeren, zodat deze niet in het water staan.

- Gebruik altijd een schone vaas.

- Zorg ervoor dat de rozen in voldoende water staan.

- Zet de rozen nooit in de felle zon, of boven/naast de verwarming!

- Zet de rozen niet op de tocht.

- Na 5 dagen, de rozen opnieuw 2 cm afsnijden en het water verversen.

 

 

 

Extra informatie

Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan contact met Ramona Fransen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is het: rozen met opdruk, bedrukte rozen, rozen met tekst.

Geschikt voor: een romantisch cadeau voor haar; een romantisch cadeau voor hem; moederdag; vaderdag; jubiliea; Valentijnscadeau; Valentijn; Valentijnsdag.