RELATIEGESCHENKEN,
PROMOTIEARTIKELEN & GIVEAWAYS.

Het is niet eenvoudig om je product of bedrijf onder de aandacht te brengen.

RELATIEGESCHENKEN, PROMOTIEARTIKELEN & GIVEAWAYS.

Het is niet eenvoudig om je product of bedrijf onder de aandacht te brengen. Het geven relatiegeschenken is een veel gebruikt middel. Bij de lancering van nieuwe producten maakt men vaak gebruik van een leuke giveaway of ander promotieartikel.

Relatiegeschenken en giveaways geven we niet zonder reden. We geven ze met een doel. Het zijn belangrijke marketingtools. Het zijn perfecte middelen om een nieuw product te introduceren of om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Als zo’n giveaway impact heeft op de ontvanger dan creëert u mond-tot-mond reclame en versterkt u merkherkenning.
Het is een positieve manier om de ontvanger te herinneren aan een merk of bedrijf.

Vaak is een giveaway geen eigen product en wordt het logo of de bedrijfsinformatie er achteraf op gedrukt. Bloomingnotes doet dat met een product dat áltijd geweldig is om te krijgen: rozen!
Zij voorzien deze rozen van een afbeelding, slogan of bedrijfslogo zodat het een unieke ondersteuning is voor ieder bedrijf of product. Deze bedrukte rozen kunnen worden ingezet bij bijvoorbeeld promotiecampagnes, beurzen, productlanceringen of loyaliteitscampagnes.

EEN GEWELDIG CADEAU!

Behalve voor marketingdoeleinden worden Bloomingnotes rozen ook vaak ingezet als bedankje van het eigen personeel. Zo is het een traditie dat een jubilaris of iemand die een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd in het zonnetje wordt gezet. Denk dan eens aan een bos schitterende rozen met daarop het bedrijfslogo, de naam van de werknemer of het aantal dienstjaren. Omdat het zeldzaam is wordt het door de ontvanger enorm gewaardeerd! Het laat zeker zien dat er moeite is gedaan om iets origineels te geven en dat wordt gewaardeerd!

DECORATIE

Bloomingnotes zijn ook in te zetten als een schitterende en exclusieve decoratie van een bedrijfs- of vergaderruimte. Het is toch zeldzaam dat een bedrijf rozen heeft staan met daarop het eigen logo. Een bedrijfslogo op een roos heeft nu eenmaal iets exclusiefs!

SPECIALE DAGEN

De bedrukte rozen zijn ontzettend leuk om te geven op speciale dagen. Valentijnsdag en Moederdag zijn zulke dagen. Maar uiteraard vallen ook de Kerst, Vaderdag en Pasen hieronder.

Een rode roos is natuurlijk dé liefdesroos bij uitstek en als er dan ook nog een lieve, romantische tekst op staat dan is het een perfect cadeau. Op deze rozen kun je ieder tekst plaatsen die je wenst en op deze wijze kun je uitdrukken wat je voor iemand voelt.

Contact

Voor alle mogelijkheden of zakelijke bestellingen kunt u contact opnemen