BLOOMINGNOTES & HUWELIJK

Ga je trouwen? Neem dan de meest unieke trouwrozen die er beschikbaar zijn!

BLOOMINGNOTES & HUWELIJK

Ga je trouwen? Neem dan de meest unieke trouwrozen die er beschikbaar zijn! De rozen van Bloomingnotes zijn écht speciaal want ze zijn bedrukt met jullie namen of symbolen!

Omdat een huwelijksdag een van de mooiste dagen van jullie leven gaat worden is het vanzelfsprekend dat er heel veel aandacht aan besteed wordt. Vaak gaat er een langdurige planning aan vooraf en er moeten veel keuzes worden gemaakt. Dit doe je met je aanstaande of met vrienden of familieleden, hoewel tegenwoordig ook steeds vaker gebruik wordt gemaakt van weddingplanners. Maar het is een enorm geregel: de bruidsjurk, het kostuum voor de bruidegom, de kleding voor de bruidsmeisjes, de locatie, het vervoer, de gasten, het restaurant, de feestzaal en vele andere zaken die moeten worden overwogen, uitgezocht en gekozen.

DE BLOEMENKEUZE

Voor de uiteindelijke zaal- & tafeldecoratie worden vaak arrangementen van de verhuurders of restaurateurs betrokken, een z.g. all-in concept. En dat vinden wij nou een gemiste kans!
Vaak kan een bloemist of een stylist met prachtig gearrangeerde bloemen juist een geweldige sfeer creëren!

Wat niet veel mensen weten is dat het nóg specialer kan!
Er zijn rozen beschikbaar waar een tekst of afbeelding op vakkundige wijze kan worden afgebeeld. Het zijn ook niet zomaar rozen, maar rozen uit de kassen van een van de topkwekerijen die Nederland rijk is; Fransen Roses. Vers uit de kas worden de mooiste bloemstukken en tafeldecoraties gecreëerd, die op deze speciale dag veel aandacht zullen trekken.

Wat zijn de mogelijkheden?
  • Grote vazen met prachtige lange rozen met daarop de naam van de bruid- en bruidegom, hun initialen, een afbeelding of de huwelijksdatum!
  • Single roses als prachtige decoratie van de dinertafel.
  • Een origineel bedankje voor de gasten, jullie eigen huwelijksroos.
  • Jullie eigen persoonlijke roos verwerkt in het trouwboeket.

ROZENBLAADJES

Een oud gebruik wat een beetje in vergetelheid is geraakt is de traditie om rozenblaadjes te strooien op een huwelijk. Ook deze rozenblaadjes zijn een schitterende decoratie bij de huwelijksvoltrekking en geven een romantische lading aan de omgeving. Bloomingnotes levert ook deze blaadjes in allerlei kleuren!

De rozen en de rozenblaadjes kunnen besteld worden bij iedere bloemist of stylist maar kunnen ook rechtstreeks bij Bloomingnotes besteld worden.

Voor meer informatie, prijsinformatie of bestellingen neem je contact op met Ramona Fransen ramona@bloomingnotes.nl

Contact

Voor alle mogelijkheden of zakelijke bestellingen kunt u contact opnemen